C.J. Wiersma

Agrarische Producten

Jan Schotanuswei 15

 

8567LA Oudemirdum 0514-572178

LAVOR Honden-en kattenvoer

Gewoon bar lekker

Goed voer is erg belangrijk voor uw hond.

Een uitgebalanceerd dieet zorgt voor een goede conditie en voldoende groei.

 

LAVOR hondenvoer kenmerkt zich door een uitgekiende samenstelling.

 

Alles wat uw hond nodig heeft, krijgt hij met LAVOR in zijn voerbak.

Uw hond heeft behoefte aan een volledig samengesteld rantsoen. Daarom zitten er in Lavor hondenvoer naast eiwitten, koolhydraten en vetten ook vitaminen en mineralen. Eiwitten zijn belangrijk voor een goede spierontwikkeling. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor het lichaam, ze leveren warmte en energie. Mineralen als calcium, fosfor en magnesium zijn erg belangrijk voor goed ontwikkelde beenderen en een sterk gebit. Vitaminen zijn belangrijk voor een gezond lichaam.

 

Het zelf bijvoeren van extra mineralen en/of vitaminen is overbodig voor volwassen dieren en kan zelfs schadelijke gevolgen hebben. Zo kan bijvoorbeeld te veel kalk de calcium-fosfor verhouding verstoren.

 

Lavor hondenvoer bevat alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden. Lavor is een voer op maat. Met Lavor bereikt U een goed ontwikkeld beendergestel, een sterk gebit, een goede conditie en natuurlijk een glanzende vacht van Uw hond.

 

*nieuw*; Lavor Senior brok
Senior brok is speciaal afgestemd op de oudere hond.

Senior brok bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten en is een volledig uitgebalanceerd voer.

Het bevat alles wat uw hond nodig heeft.

Lavor Puppy melk 

Een rijk-als-de-natuur-zelf-melk-vervangend preparaat , bij uitstek geschikt voor de voeding van pups, waneer de teef geen of te weinig melk kan geven. Als bijvoeding voor de teef zelf en voor honden in een minder goede conditie.

 Lavor Puppy-melk in poedervorm is gemakkelijk aan te maken met water.

 

Lavor Puppy-brok

Puppybrokken zijn geëxpandeerde brokken met een hoge verteerbaarheid. Deze brokjes zijn klein van formaat en de samenstelling is speciaal afgestemd op de behoeften van de pup. Puppybrok kan vanaf de vierde week als volledige voeding gegeven worden tot aan de 6e levensmaand.

 

 

Lavor krokant

Krokant is een geëxpandeerde brok dat zich kenmerkt door haar goede verteerbaarheid.  De brok is poreus, maar veel harder dan geperste brok. Krokant is bijzonder geschikt voor honden die gevoelig zijn voor maagstoornissen en voor honden die hun eten te snel naar binnen schrokken.

 

Lavor Krokant-extra

Krokant-extra is een geëxpandeerd volledig hondenvoer. De brok is licht en goed verteerbaar wat een positieve invloed heeft op de spijsvertering van Uw hond.Krokant-extra bevat een hogere voedingswaarde en is daarom uitermate geschikt voor de actieve hond.

 

Lavor Lam & Rijst brok

Lam & Rijst brok is een geëpandeerd volledig hondenvoer en is zorgvuldig samengesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen. bij de bereiding van Lavor Lam & Rijst wordt gebruik gemaakt van echt lamsmeel. Hierdoor is de brok uitermate geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen.

 

Lavor Master H.E.

Master H.E. is zeer geschikt voor volwassen honden die extra veel energie nodig hebben: kennel-, waak-, sport-, en jachthonden. Verder is Master H.E. ook zeer geschikt voor drachtige en zogende teven. Master H.E. bevat alle voedingstoffen en vitaminen om actieve honden gezond en levenslustig te houden. Een extra verhoogd eiwit- en vetgehalte zorgt voor een goede spieropbouw en meer energie.

 

Lavor Diner-muesli

Diner-muesli is een voersoort die kan worden aangemaakt met warm water, bouillon of melk. Kenmerkend aan diner-muesli zijn de ongemalen voedingstoffen zoals maïs, granen en gedroogde groenten. Diner-muesli is een uitstekende warme maaltijd voor Uw hond.

 

 

Lavor Diner-krokant brok

Diner-krokant brok is speciaal afgestemd op de oudere hond. Diner krokant brok bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten en is een volledig uitgebalanceerd voer. Het bevat alles wat Uw hond nodig heeft.

 

Lavor Uni M.B.

Uni M.B. is een geperste brok. Het is een basis-brok die uitstekend gebruikt kan worden in combinatie met vers vlees, pens, blikvoer e.d. Het bevat alle noodzakelijke vitaminen, mineralen, sporenelementen en energie.

 

Lavor Superwafel

Superwafel is droogvoer in een wafelvorm geperst. Superwafel is een probleemloos voer, dat  voor praktisch alle honden geschikt is. Superwafels zijn hard geperst, waardoor tijdens het kauwen, het gebit tevens grondig gereinigd wordt.

 

Lavor Vitaminen supplement voor honden

Vitaminen supplement is een uitgebalanceerde vitaminen- en mineralenmix, speciaal bedoeld voor honden met een verminderde conditie. Bovendien heeft het Lavor vitaminen supplement een positieve werking op de huid en de vacht van Uw hond. U kunt het product eenvoudig vermengen met het voer.

 

Lavor Kattenvoer   

Lavor kattenbrokjes is een geëxpandeerd volledig kattenvoer. In Lavor kattenbrokjes zijn alle noodzakelijke voedingstoffen in een uitgebalanceerde samenstelling aanwezig, vers vlees, kip en vis. kortom alle ingrediënten om Uw kat in een perfecte conditie te houden. Lavor kattenbrokjes kan al aan jonge katjes gegeven worden (zoveel als ze lusten). In de beginfase eventueel bevochtigen met wat melk of water. Volwassen katten ca 60 gram per dag. Zeer actieve en drachtige katten va 75 gram. Zogende katten ca 150-200 gram. De genoemde hoeveelheden zijn richtlijnen, gebaseerd op de gemiddelde kat. U voedt Uw kat het beste door het voederbakje de hele dag gevuld te houden. Zorg altijd voor fris en schoon drinkwater.